http://www.makepovertyhistory.org
        [(Don't you know it)]
Tuesday, May 22, 2007
icad speaks @5:19:00 PM


Do you Believe in hard work?

I Do.


Gua adalah tipe orang yang percaya hard work. kalo lo mau sesuatu, go get it and most importantly, work hard for it!

Tuhan Maha Adil, siapa yang berusaha paling keras dialah yang kemungkinan dapet hasil yang paling baik, terlepas dari doa dan nasib ya..

Kenapa gua yakin itu? Karena gua udah pernah ngebuktiin sendiri...

Itu adalah sesuatu yang nggak mutlak tapi gua yakin secara empiris.

So, siapa yang paling giat pasti dia yang paling LIKELY to succeed


Like wise people say,
first is focus.
second is commitment
and third is hard work

|

Tuesday, May 15, 2007
icad speaks @10:43:00 PM


MDE oh MDE...

Kenapa MDE harus nyiksa gua kayak gini?

Semoga besok kagak jeblog jeblog amat deh...

Kalo pengen jujur gua pengennya sih malah A semua *minta digaplok*

Tapi itu terlalu too good to be true ajah..

Ya udah deh B lah...

Huahuau...Gua desperate banget T__T


Yah yasudh yang penting Soka gua harus matimatian nih, trus MDE lagih terus Kompre.


Mati ajah.

|

MISSIONARY OFr






SLIGHTLY DEPICTEDr




+ ICAD + 18 + Unhappy Medical Student + HAS To Be A Morning Person + Troubled + Theatrical + Crazy-Nuts-Lazybum + Noisy + Friendly + A Debate Geek + Bad Driver + Hard Worker + Committed + Love Life To Bits, Sometimes Hate It To Guts + Blunt + etc. etc. etc. +




I FANCYr

+ ponderous movies + life-learning story novels + alternative music + vibrance is the color + sushii + francais, j'aime cet beaucoup! + traveling + gravelly southern drawl +



FUDGEY CREAM ON THE SIDEr

my friendster profile + phoebe + tasha + wikipedia + great offers here! + help us save the whales + stop the killing + protect the children + independent spirit + YAHOO! + Sunburst Youth Camp + music-for-your-pleasure + for your viewing experience + sing the words + acclaimed movie reviews + connect with me here +



DROP ME A LINE!r



CLASSICAL MEr

Do you Believe in hard work? I Do. Gua adalah t...MDE oh MDE... Kenapa MDE harus nyiksa gua kayak g...Inilah secuil conversation saya dengan seorang tem...Why would a friend hurt another friend? Why would ...Hey, for my dearest friends, here is the wish list...Geez!!!! Im so hyped up, this cant be explained j...It has been 8 days since the UN results were offic...Dear God... I'm just one of those mere mortals Not...Wow!! It's been too long, way too long since i las...Hey Fellas! Long time not blogging, since I've be...


+ + + + + + + + + + + + + + + +

March 2006April 2006May 2006June 2006July 2006August 2006April 2007May 2007



You're The Lucky NumberLogo Design




BlogFam Community







ICAD IS A FAN OFr


The Nightmare Before Christmas



Avril Lavigne



South Park

















WARNING!




too-much-blogging-will-get-you-like-this