http://www.makepovertyhistory.org
        [(Don't you know it)]
Sunday, April 15, 2007
icad speaks @6:23:00 PM


Inilah secuil conversation saya dengan seorang teman lama tentang 'new life' saya di FK melalui esia yang murah banget gitu lohh,

J: Eh Gimana lo di FK? Susah ga survive di sonoh?
I: Taii...Gua juga heran kok gua masih bisa napas yah...
J: Oh lo lagi napas nih skarang? Gua kira..
I: Lo kira apah gua udah mati gituh? Dasar aneh, udah ah gua lagih bete..jangan
ngegaring deh!
I: Eh J**, gua maw debat lowh nanti di semarang akhir april ntar, tapi gua ga
ga yakin bakal menang
J: Katanya lo ga bakal debat lagih gara-gara sibuk di FK?
I: Persetan anjis! Gua ga tahan ngeliat kesempatan buat debat terbuka trus gua
gua lempeng gitu ajah...Lo tau kan gimana gua seneng banget debat? Kayanya
udah jadi lempeng hidup gua gituh
J: Males deh
I: Koq malay?
J: Males ajah denger lo ngomong panjanglebar gituh gimana lo suka banget ama
debat..bosen gua
I: Ya soridorimori...
J: Gapapa koq, gua becanda doang
I: Ga koq, lo kalo emang bosen dengernya gua juga ga bakal...
J: Lo koq jadi ngambek gituh?
I: Ih syapa juga?
J: Ya udah jadi jadi...
I: Jadi apa? Jadi monyet lu?
J: Ye! Lo tuh yang babon
I: Koq jadi babon? Kan tadi monyet??
J: Soalnya lo kayak babon
I: Ih lo sekarang tuh yang ngambek!
J: Tuh tuh berarti lo bener ngambek kan tadi?
I: KAGAK!
J: *tertawa ga jelas*
I: Pengen ditancep nih orang!
Jadi kesimpulannya menggunakan esia untuk bergosip dengan sesama esia hanya akan membuang waktu anda...

|

icad speaks @6:01:00 PM


Why would a friend hurt another friend?

Why would a mother hurt her child?

Why would a teacher hurt his/her student?


We often find the reasons for those questions above, but how bout this:
"Why would you hurt yourself?"

I don't even know the answer, and most importantly i might never dare myself to have it answered

Yes, it provokes me sometimes
Yes, it arises the vurnerability in me too...


But now i demand the answer from me

I hurt myself so i can heal later on, and when you heal it feels good and when you're hurt you know that people love it cuz they hurt you alot, maybe that's how i figure out that the damage i've done to me is why people hurt me, cuz i'm weak and fragile and cut.

|

MISSIONARY OFr






SLIGHTLY DEPICTEDr




+ ICAD + 18 + Unhappy Medical Student + HAS To Be A Morning Person + Troubled + Theatrical + Crazy-Nuts-Lazybum + Noisy + Friendly + A Debate Geek + Bad Driver + Hard Worker + Committed + Love Life To Bits, Sometimes Hate It To Guts + Blunt + etc. etc. etc. +




I FANCYr

+ ponderous movies + life-learning story novels + alternative music + vibrance is the color + sushii + francais, j'aime cet beaucoup! + traveling + gravelly southern drawl +



FUDGEY CREAM ON THE SIDEr

my friendster profile + phoebe + tasha + wikipedia + great offers here! + help us save the whales + stop the killing + protect the children + independent spirit + YAHOO! + Sunburst Youth Camp + music-for-your-pleasure + for your viewing experience + sing the words + acclaimed movie reviews + connect with me here +



DROP ME A LINE!r



CLASSICAL MEr

Do you Believe in hard work? I Do. Gua adalah t...MDE oh MDE... Kenapa MDE harus nyiksa gua kayak g...Inilah secuil conversation saya dengan seorang tem...Why would a friend hurt another friend? Why would ...Hey, for my dearest friends, here is the wish list...Geez!!!! Im so hyped up, this cant be explained j...It has been 8 days since the UN results were offic...Dear God... I'm just one of those mere mortals Not...Wow!! It's been too long, way too long since i las...Hey Fellas! Long time not blogging, since I've be...


+ + + + + + + + + + + + + + + +

March 2006April 2006May 2006June 2006July 2006August 2006April 2007May 2007



You're The Lucky NumberLogo Design




BlogFam Community







ICAD IS A FAN OFr


The Nightmare Before Christmas



Avril Lavigne



South Park

















WARNING!




too-much-blogging-will-get-you-like-this